Марку «Мрія» запустять у червні

1618 0
На черзі – марка «Добрий вечір, ми з України» та марка на честь відомого пса-сапера Патрона.
Фото: Укрпошта

Фото: Укрпошта

Нову марку «Укрпошти», що присвячена українському та найбільшому у світі літаку «Мрія», вже надрукували і запустять у червні цього року, повідомляє Суспільне.

Читайте також: У Львові утворилися черги за поштовими марками. Фото дня

За словами генерального директора «Укрпошти» Ігоря Смілянського, на черзі марка на тему «Добрий вечір, ми з України», адже за неї проголосували 35% людей за час конкурсу.

Також Укрпошта обіцяє випустити марку на честь відомого чернігівського пса-сапера Патрона, за якого віддали 28% голосів.

Нагадаємо, що нову поштову марку про «Українську мрію» «Укрпошта» анонсувала ще наприкінці квітня. Ілюстрацію, яка прикрасить нову марку, ще до війни намалювала 11-річна Софія Кравчук з Волинської області для участі у конкурсі «Що для мене Україна?».

Ажіотакж навколо придбання ще однієї марки виник у Львові. 23 травня, біля головного офісу «Укрпошти» люди по кілька годин стояли у черзі, аби придбати марку з російським воєнним кораблем – «Російський воєнний корабель... Все!».

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!