Маршрут №49 до Рясного відновить роботу у вересні

3772 2
Від завтра автобус №49 до Рясного не курсуватиме.
фото: Євген Асауленко

фото: Євген Асауленко

У Львові знову скасували маршрут приватного перевізника «Успіх-БМ» №49, що курсував від Приміського вокзалу до вул. Величковського. Про це інформує прес-служба ЛМР.

Як розповів у коментарі Tvoemisto.tv заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Андрій Білий, від завтра автобус №49 знову не курсуватиме.

Читайте також: Порахувати пасажирів. Як Львів хоче позбутися маршруток

«Приватний перевізник відмовляється виконувати свої обов’язки згідно з договором, і ми його розуміємо, бо в них є певні збитки. Вони звернулися до нас, аби їм надавали компенсацію. Законно ми цього зробити не можемо, тому від завтра автобус №49 до Рясного курсувати не буде», — повідомив Андрій Білий.

За його словами, навіть під час проведення нового конкурсу, перевізники найімовірніше не подаватимуть пропозицій на цей маршрут. Тому із вересня його планують передати на обслуговування комунальному АТП-1. Наразі вирішують, яким чином маршрут №49 може обслуговуватись АТП-1. Відтак, за словами Андрія Білого, маршрут знову може запрацювати з вересня цього року. 

Читайте також: Рясне і Левандівку планують поєднати новою дорогою

Він також додав, що на автобусі маршруту №6А до Рясного, на який із понеділка додали дві одиниці транспорту, продовжили час роботи, і він курсуватиме до 22:00.

«Крім цього, є трамвайне сполучення між церквою Анни і Залізничним вокзалом. Так, для людей є незручності, але вони не такі критичні», — розповів Андрій Білий.

Читайте також: Рясне 3.0. Як громадські простори змінять життя спального району

Нагадаємо, що маршрут уже закривали через нерентабельність у лютому цього року. Після громадських слухань із громадою Рясного, від понеділка його запустили у тестовому режимі на тиждень.

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
16 Червня, 2018 09:50
Марія Цікаво, де живе пан Білий і що він знаж про поломані в маршрутках рясного ребра, застуджені нерви спітнілих в натовчених маршрутках львів'ян, про дітей з багатодітних родин, які не можуть розвиватися, бо батьки жили чесно і не заробили сумлінною працю на авто і не можуть відвезти дитину до танцювального гуртка, художньої чи музичної школи, чи спортивної секції. А заштовхувати дитину у маршрутку, де удвічі бульше від норми пасажирів і відсутнє кондиціонування - це тортури і знущання з малечі. І хто, як ви думаєте, скористається з вільного часу дітей у наш криміналізований час? Хіба мало знає про це поліція? Чи у нашій міській владі немає керівництва і права рука не знає, що робить ліва? Можна проводити слухання про події минулого, але лише тоді, коли з цього ро[***] висновки, і не повторюють знущання, які були колись з живих дорослих і дітей. Транспортне забезпечення Рясного саме таким знущанням і є. За системністю і соціальними наслідками це можна назвати порушенням прав людини, без суду і слідства покарання. Чим завинило Рясне Оголосіть і ми виправимося, але не перетворюйте його на тюремну зону .
15 Червня, 2018 16:23
Остап Ось як треба перевозити, а то пасажирам у Львові подавай великі автобуси. Особливо на Рясне :) [***]s://[***].facebook.com/groups/govarta1/permalink/882013875325562/
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!