Маршрут одного з тролейбусів продовжать до центру Львова

3809 4
До 10 жовтня у Львові заплановано відновити рух трамваю №6 по вул. Промисловій. Крім того, рух тролейбуса №13 планують продовжити до центру.
Ілюстрація/фото: lvivzaet.in.ua

Ілюстрація/фото: lvivzaet.in.ua

«Для відновлення трамвайного маршруту №6 ЛКП «Львівелектротранс» встановить контактну мережу і здійснить під’єднання трамвайних колій. Планується, що до 10 жовтня ці роботи виконають і трамваї №6 будуть їздити по вул. Промисловій», – сказав заступник директора ЛКП «Львівелектротранс» Володимир Карпа.

Крім того, рух тролейбуса №13 планують продовжити до центру – біля пам’ятника Т.Шевченку буде розворот з виїздом на пр. Свободи, інформує прес-служба Львівської міськради. 

«Біля пам’ятника має бути облаштована зупинка. Зараз ЛКП «Львівелектротранс» закуповує контактну мережу, фігурні стовпці. Загалом роботи обійдуться у 1,3 млн грн. Кошти залучатимуться з міського бюджету. Наразі погоджується схема руху тролейбуса – по пр Чорновола чи по вул Куліша. Відповідно, буде збільшена кількість машин, які працюватимуть на маршруті», – розповіли у ЛКП «Львівелектротранс».

Нагадаємо, зараз тролейбуси №13 курсують до вул.Зернової.

 


Читайте також:
21 Лютого, 2015 14:27
Петро Нині вже 21 лютого 2015 року, а 13 тролейбус їздить не до пам.Шевченкові, навіть не до Зернової, а тільки до палацу імені "культури Гната Хоткевича" ...
8 Жовтня, 2014 10:59
львівянин цілком підримую продовження тролецбуса до памятника Шевченка ,тоді тролейбус зможе бути рентабельнішим.
26 Вересня, 2014 13:04
Олекса корки створює не розворот тролейбуса, а недолугі водії автівок і маршруток, які права купили, а їздити - не купили. Обмежити рух бидловозок центром і надати пріорітет електротранспорту. Єдине, що контактну мережу треба робити по-європейськи, щоб вона була максимально непомітною і не псувала панораму міста.
23 Вересня, 2014 18:22
львів'янин Довбонулись??? Тролейбус до пам'ятника Шевченку?? Уявили, які корки будуть при його розворотах там??
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!