У мережі оприлюднили маршрут зниклого львів’янина. Пошуки тривають

6075 0
Львів’ян просять допомогти у пошуку Тараса Познякова, який у понеділок, 4 квітня, виїхав зі Львова до Києва приватним транспортом. Проте ще досі чоловік не вийшов на зв’язок, а на зустріч, про яку був домовлений у столиці, не з’явився. Нині став відомий маршрут, яким чоловік їхав до столиці.
фото: варта-1

фото: варта-1

У соцмережах опублікували імовірну схему маршруту зниклого Тараса Познякова, який напередодні виїхав зі Львова до Києва з пасажирами, знайденими через сервіс BlaBlaCar. Відповідна інформація з’явилась у спільноті Варта-1.

Потенційний маршрут автомобіля:

«Може хтось в той час їхав по тому маршруту, може є записи відеореєстратора з 11:20 до 12:20 за тими маршрутами.

БРСМ заправка перед Бузовою Києво-Св. р-н, заправка 11:20 год. 11:45 год - відсутній зв'язок (з чоловіком), 11: 52 год- Білогородка, вул. Леніна. О 12:14 -12:18 год (Тарас Позняков) був у с. Бобриця. Звідти виїхав і далі сліду немає. На заправці зафіксовано на передньому сидінні двох чоловіків. У Білогородці за кермом тільки водій!» - йдеться у повідомленні.

Усім, кому відома будь-яка інформація про Тараса Познякова або авто, просять телефонувати за номером 0673534422 Олександр або 102,

Нагадаємо, Тарас Позняков 4 квітня, виїхав зі Львова до Києва на автомобілі Ауді А6, 2006 р. Автівка сірого кольору. Номерний знак ‪#‎ВС4446СІ.

Фото: Білогородка

О полудні чоловік мав прибути до столиці, проте на домовлену зустріч не з’явився та з рідними не зв’язався.

В останній Тарас Позняков телефонував рідним 4 квітня о 11:16 год із заправки. 
Далі по камерах відеоспостереження зафіксовано, що машина з'їхала з траси в с.Бобриця Києво-Святошенського району. Це приблизно 23-26 км не доїзжджаючи до Києва. 

Фото та інформація: Варта-1.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!