Маршрут потяга «чотирьох столиць» хочуть продовжити до Львова

3753 0
З відповідною ініціативою виступить Львівська облдержадміністрація.
ілюстративне фото: ICTV

ілюстративне фото: ICTV

Львівська ОДА планує ініціювати продовження маршруту потяга «чотирьох столиць» — Київ-Мінськ-Вільнюс-Рига — до Львова. Про це під час апаратної наради 23 липня розповів в.о. директора департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв'язку ЛОДА Роман Кокотайло, повідомляє Вголос.

За словами чиновника, напрацьовувати можливості продовження маршруту поїзда до Львова почнуть після його запуску.

Читайте також: На Львівській залізниці законсервують старий Бескидський тунель

«Сподіваємося, він запрацює належним чином і ми зможемо продовжити реалізацію цього експерименту саме до міста Львова», — говорить Роман Кокотайло.

Перший пасажирський потяг за маршрутом Київ-Мінськ-Вільнюс-Рига відправиться зі столиці України 28 вересня. За даними мінінфраструктури, вартість квитка купейним вагоном до Риги становитиме близько 1855 грн (59 євро), тривалість подорожі — 15 годин з урахуванням проходження кордонів. Поїзд відправлятиметься з Києва близько 15:00 і прибуватиме до Риги близько 6:00 наступного дня.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!