Маршрут швидкісного поїзда Дарниця-Тернопіль продовжать до Львова

3353 0
Із15 вересня філія «Українська залізнична швидкісна компанія» розпочала підготовку рухомого складу до зимових пасажирських перевезень.
фото: ukraine-is.com

фото: ukraine-is.com

Після закінчення планових ремонтів електропоїздів виробництва «Hyundai Rotem» та Екр-1 «Тарпан» виробництва «Крюківський вагонобудівний завод» планується додатково призначити по одній парі швидкісних поїздів до Харкова та Львова. Також із введенням нового графіка руху поїздів на 2016/2017 рр. планується подовжити маршрут швидкісного поїзда № 747/748 Дарниця – Тернопіль до станції Львів для забезпечення швидкісного сполучення вінницького регіону зі Львовом, інформує «Укрзалізниця».

Також парк рухомого складу філії «УЗШК» до кінця жовтня поповниться двома швидкісними поїздами «Skoda» чеського виробництва, які їй передасть філія «Південна залізниця».

Читайте також: В Україні можуть з’явитися нові потяги європейських виробників

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!