Маршрутки у Львові подорожчають?

6005 5
Львівські перевізники звернулися до міської влади із проханням врегулювати пільгові перевезення у місті, оскільки в нинішніх умовах транспортні підприємства несуть збитки. Голова Асоціації перевізників Львівщини Іван Велійка каже, шо з урахуванням нинішніх цін на пальне і ремонтні матеріали, проїзд у громадському транспорті мав би коштувати щонайменше 4,5 грн.
фото: vikka.ua

фото: vikka.ua

Як повідомив ZAXID.NET голова Асоціації перевізників Львівщини Іван Велійка, це питання сьогодні за його ініціативи обговорювалося з першим заступником міського голови Львова Віктором Пушкарьовим. «Якщо ми (перевізники і міська влада, - ред.) не повернемося обличчям одне до одного, то кількість автобусів на маршрутах зменшуватиметься. Треба шукати варіант, як вирішити цю проблему з пільговими перевезеннями. Ми розуміємо соціальну напругу, але нафтротрейдери не розуміють.», - розповів Велійка.
 
Щоб не піднімати тариф, перевізники пропонують врегулювати ситуацію із перевезенням пасажирів-пільговиків. Це питання Асоціація перевізників Львівщини порушила ще в жовтні 2014 року. Зокрема, вони пропонують кілька варіантів вирішення проблеми: обмеження часу дії пільгових посвідчень у робочі дні; обмеження категорій пільговиків, які мають право на пільгові перевезення; обмеження кількості пільговиків, які можуть одночасно перебувати в одному автобусі або ж ввести на кожному маршруті по одному автобусу, який перевозитиме пільговиків. Іван Велійка розповів, що Віктор Пушкарьов попросив подати всі пропозиції і наступного понеділка на нараді прийняти рішення.

Читайте також:
23 Січня, 2015 15:35
Олег Я пропоную спочатку перевізникам запровадити електронні квитки так як за кордоном щоб ми знали скільки вони людей перевозять скільки на цьому заробляють а тоді можна буде говорити про підвищення ціни за проїзд. Потрібно надавати послуги з перевезення а не так як вони зараз їздять, хочуть їдуть хочуть ні хочуть зупиняються хочуть ні... от тоді можливо і про ціну можна буде слухати. І не потрібно людям макарони на вуха вісити, дурних вже немає. І ще одне чомусь перевізники скромно мовчать про те скільки держава їм перераховує грошей за перевезення пільгових категорій, адже ці перевезення зовсім не безкошкоштовні як вони говорять. зрештою ви підписували угоду на перевезення і зобовязані надавати послуги якщо вас не влаштовує дайте можливість працювати іншим. ваша ціна не обгрунтована!
23 Січня, 2015 01:04
мар За їхні вантажні перевезення ще 4, 5 грн плати. А не жирно?
23 Січня, 2015 00:04
Вікторія Давно пора скасувати цю халяву, бо дуже нагліють, особливо пенсія!
22 Січня, 2015 21:16
Ігор Та вони реально собі гонять! Спочатку відповідний сервіс дайте - потім підвищуйте тарифи. Так все працює у світі з ринковою економікою. А в нас спочатку деруть бабло, а потім обіцяють що щось покращать. Тепер таке не пройде!
22 Січня, 2015 20:29
Роман Так як вони їздять,то мали б безкоштовно всіх возити!!!!!Гаряча лінія тільки для окозамилювання!!!Задрався вже дзвонити.Реакції нуль!!!Можна ще багато тут писати,але кому це потрібно???
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!