Маршрути нічних автобусів у Львові відкорегують

3209 0
Як поінформував начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Віктор Щир, нічними маршрутами щоночі користується в середньому 300 осіб. Він переконаний, що в майбутньому пасажиропотоки у нічних маршрутах зростатимуть, адже до управління надходить багато дзвінків від мешканців, які цікавлять графіками та маршрутами нічного громадського транспорту. Наразі працюють над удосконаленням маршрутів й інтервалів руху автобусів.
фото: 4vlada.com

фото: 4vlada.com

Міський голова Львова доручив відкоригувати роботу нічних маршрутів так, щоб вони були максимально зручні для мешканців, які працюють на підприємствах у нічні зміни. «Я просив би, щоб управління транспорту та зв’язку та департамент економічної політики попрацювали спільно по підприємствах, де є друга, третя зміни, щоб звернути увагу на специфіку роботи підприємств  і щоб ці маршрути були корисні для наших львівських підприємств. Якщо треба буде вносити зміни в роботу маршрутів, то ми готові це робити. Мені важливо, щоб люди, які працюють вночі, могли нормально добратися на роботу чи з роботи додому. Це дуже і дуже важливо. Однозначно тримаємо жорстку дисципліну, дотримання графіку має бути ідеальним, тоді буде клієнт», - зазначив міський голова Андрій Садовий.

Читайте також: Як львів’яни ставляться до нічних маршруток?

Як сказав Віктор Щир, вже є звернення від мешканців Винник щодо продовження маршруту до цього міста. «За підсумками перших ночей роботи з вже з понеділка вноситимуть корективи у роботу автобусів щодо залізничного вокзалу, щодо «Метро» і щодо Сихова. Одного автобуса на Сихів замало», - сказав Віктор Щир. 

За його словами, ситуація щодо безпеки в нічних автобусах є контрольованою,  громадський порядок забезпечують працівники муніципальної дружини, інформує прес-служба міськради.

Нагадаємо, нічні маршрути запрацювали у Львові 1 липня. Вартість проїзду складає 8 грн.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!