Маршрути практичних іспитів з ПДР з’явилися в онлайн-доступі

6692 0
Усі схеми було оновлено відповідно до актуальної ситуації на дорогах.
фото: silske.org

фото: silske.org

Сервісні центри МВС оприлюднили онлайн усі маршрути, за якими складається другий етап практичної частини іспиту на отримання водійських прав. Усі схеми маршрутів було оновлено після перегляду відповідно до актуальної ситуації на дорогах. Про це повідомляє прес-служба МВС.

За посиланням можна обрати свій регіон, територіальний сервісний центр МВС, зручний для складання іспиту, та завантажити схеми маршрутів. За кожним сервісним центром МВС закріплено від 2 до 7 маршрутів, котрі обираються екзаменатором перед проведенням іспиту.

Читайте також: Чи можна у Львові здати на водійські права без хабаря?

Перший етап проходить на майданчику для навчання з початкового керування. Маршрути використовуються  для проходження другого етапу практичного іспиту з ПДР, який проводиться в реальних умовах дорожнього руху.

На сайті Головного сервісного центру МВС можна підготовуватися також до теоретичної частини іспиту з ПДР завдяки безкоштовному онлайн-тренажеру. Він є ідентичним до іспиту, що складається в сервісному центрі МВС. Також  на сайті можна завантажити повний перелік питань з ПДР та варіанти відповідей на них.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!