Мар’яна Савка із Іриною Подоляк говоритимуть про гідність. Де послухати?

2064 0
У четвер, 30 червня, львів’яни та гості міста мають нагоду відвідати публічне інтерв’ю з Іриною Подоляк – народним депутатом України, першим заступником голови Комітету Верховної Ради України з питань культури і духовності. Це вже шоста зустріч в рамках культурного проекту Мар’яни Савки «12 неймовірних жінок про цінності, які творять людину». Цього разу мова піде про гідність.
фото: Дарини Романець

фото: Дарини Романець

Ірина Подоляк та Мар’яна Савка говоритимуть про те, звідки береться почуття гідності, про гідність однієї людини і гідність народу, про те, який комплекс обов’язків породжує це відчуття. «Гідність - це головне, що ми набуваємо і капіталізуємо впродовж життя, і це єдине, що утримує пам’ять про нас після смерті, – переконана Ірина.  – Бути гідним – це також бути чесним. У тумані брехні гідних не знайдеш». Відтак, саме цінності є нашою духовною м’язовою тканиною. «Коли м’язи атрофовані – хребет «розсипається». Тренуймо м’язи!», – закликає Ірина Подоляк. 

А у перерві між розмовами гості заходу зможуть насолодитися чудовою музикою від Collegium Musicum String Quartet. Зустріч розпочнеться о 18:00 у дворику «Львівської копальні кави» (пл. Ринок,10). Вхід вільний.

Гості попередніх зустрічей вже мали нагоду почути Ольгу Герасим’юк, що розповіла про рівність, Ірину Снітинську, яка розмірковувала про цінність життя, Зою Казанжи з розмовою про вагу незалежності, Ларису Денисенко – про місце справедливості у суспільстві, Юлію Міщенко – про всеохопну силу любові.  Кожна з них обирала одну визначальну для себе цінність. Але сукупність цих цінностей, на думку учасниць інтерв’ю, формують людину як повноцінну особистість.

Відеозаписи усіх розмов із «неймовірними жінками» можна переглянути на YouTube-каналі Tvoemisto.tv.

Читайте також: Правила життя львів’янки. Ірина Подоляк

Цим проектом збираємо кошти на ремонт і облаштування маніпуляційного кабінету у львівському ОХМАТДИТі. У форматі free donation людям, які прийдуть на зустріч, ми запропонуємо «оцінити» розмову. Усі інтерв’ю і додатково написані учасницями проекту есеї про цінності стануть книжкою, яка буде презентована навесні 2017 року.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!