Політична реклама

Маринович розповість львів'янам, як обрати достойного Президента

1567 0
Сьогодні, 21 травня, о 19:00 в ефірі Tvoemisto.tv український дисидент, правозахисник, віце-ректор УКУ Мирослав Маринович розповість про участь людей, які вважають себе християнами у виборах та суспільному житті. Трансляція відбуватиметься в межах циклу передач «Живі Інтернет-зустрічі», організованої за співпраці Комісії у справах молоді УГКЦ, Живого.ТБ та Інтернет-телебачення «Tvoemisto.tv» у рамках творення єдиного молодіжного простору.

Кожен охочий зможе задати Мирославу Мариновичу запитання стосовно того, якими моральними та християнськими цінностями керуватися при власному рішенні, як вибирати майбутнього главу держави: розумом чи серцем.

Організатори наголошують, що не обговорюватимуть кандидатур президентських виборів, а говоритимуть про важливість суспільного вибору й моральні принципи та засади, за якими слід здійснювати вибір.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!