Массачусетський університет відкрив доступ до навчальних матеріалів

4336 0
Массачусетський технологічний інститут (MIT, Кембридж, штат Массачусетс, США) виклав у вільний доступ повні навчальні програми. Деякі курси перекладені й українською.
Фото:  gurt.org.ua, pustunchik.ua, studway.com.ua, rework.com.ua

Фото: gurt.org.ua, pustunchik.ua, studway.com.ua, rework.com.ua

На сайті MIT OpenCourseWare охочі знайдуть 32 матеріали з адіо- та відео лекціями, конспекти, екзаменаційні питання та їх рішення. Матеріалі розміщенні у форматі pdf.

Серед дисциплін, які пропонує університет – «Антропологія», «Біоінформатика», «Архітектура», «Аеронавтика», «Гендерні дослідження», «Хімія» та інші.

Навчальні матеріали розділені по темах, а також на два рівні за складністю: graduate та undergraduate.

Для всіх лекцій є англійські субтитри. Деякі курси також переклали на китайську, турецьку, іспанську, португальську, французьку, німецьку та українську мови.

Массачусетський технологічний інститут – один з найкращих технологічних вишів світу. Вартість одного навчального року там – $63 250.

За матеріалами: Українська правда.Життя

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!