Масове отруєння у Львові: кількість госпіталізованих зменшується

1827 0
Сьогодні, 20 травня, у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні перебуває 33 особи з попереднім діагнозом «харчова токсикоінфекція» та «гостра кишкова інфекція».
фото: organic.ua, zakaz.ua

фото: organic.ua, zakaz.ua

На стаціонарному лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні перебувають 33 особи, із них – дві дитини. Із числа госпіталізованих 3 пацієнти перебувають у стані середньої важкості, а в 30 осіб стан наближається до задовільного, – інформує прес-служба міста.

Читайте також: Чи відшкодовуватимуть збитки львів’янам, що отруїлися

Потерпілим в стаціонарних умовах проводиться повний комплекс клініко-лабораторних обстежень, надається необхідний об’єм медичної допомоги, відповідно до клінічних протоколів. Протиепідемічні заходи продовжуються. Ситуація контрольована.

Як повідомлялося раніше, усі люди, які потрапили у лікарню із харчовим отруєнням, відвідували 11 травня заклад Театр пива «Правда», що входить до складу Холдингу емоцій !FEST.

Нагадаємо, за фактом отруєння  правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.325 (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк до шести місяців або обмеження волі на строк до трьох років.

Опублікувала Юлія Сабадишина

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!