Масштабна пожежа та розвиток продуктових ярмарок. Головні події дня у Києві

617 0
Дайджест новин за 28 червня.
Фото: Київська міська рада

Фото: Київська міська рада

Затримання коригувальника ворожого вогню 

Служба безпеки України затримала корегувальників ворожих ракетних ударів по Києву.

«Контррозвідники СБУ затримали агента російських спецслужб, який корегував ракетні удари по столиці. Після обстрілів він «доповідав» про їх результати своєму куратору і надсилав фотоматеріали з місця. Серед об’єктів, по яким цілив ворог, був стратегічно важливий оборонний завод», – пояснюють у відомстві. 

Обмеження руху 

На Броварському проспекті на о. Гідропарк частково обмежили рух транспорту. Обмеження триватиме до 21:00 1 липня. Під час робіт рух транспорту частково обмежено на автошляху на Венеціанський міст, а також на Броварському проспекті. 

Торгівля 

28 червня у столиці пройшли сільськогосподарські продуктові ярмарки у Голосіївському, Дніпровському, Святошинському, Шевченківському районах. 

Пожежа 

Вдень на вул. Полковій, 74/76А, що у Подільському районі, спалахнула пожежа. Загорання виникло в електрощитовій на третьому поверсі 9-ти поверхового житлового будинку. 

Одну жінку з ознаками отруєння продуктами горіння було передано медикам для подальшої госпіталізації. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!