MasterCard співпрацюватиме з facebook і twitter

1539 0
Платіжна система MasterCard зацікавлена в роботі з Facebook і Twitter, оскільки обидві соцмережі активно розвиваються в сфері платіжних послуг.
фото: fotofakt.in.ua

фото: fotofakt.in.ua

«Facebook і Twitter займають чільне місце в соцмедіа. Ми завжди прагнули підтримувати діалог з цими компаніями», — зазначив президент міжнародних ринків MasterCard під час конференції Money 20/20 Europe в Копенгагені.

Один з очевидних варіантів співпраці MasterCard і Facebook – це р2р-платежі.

У минулому році Facebook запустив у США сервіс грошових переказів між користувачами через Messenger. Щоб здійснити транзакцію, необхідно прив’язати до месенджера дебетову картку Visa або MasterCard будь-якого американського банку. Однак досі платіжна система і соцмережа офіційно не були партнерами.

Twitter теж пропонує користувачам комерційні послуги. Торговці можуть впровадити у свої твіти кнопку «купити», стимулюючи покупки через мікроблог. Також у 2014 році Twitter об’єднався з другим за величиною банком Франції — Groupe BPCE заради грошових переказів у соцмережі.

Співпраця з соцмережами, як і робота з іншими технологічними компаніями, спрямована на пошук ідей для спільної реалізації. MasterCard вже активно співпрацює з Apple, Samsung і Google в сфері мобільних платежів.

Джерело: finance.ua

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!