Матч Ліги Чемпіонів у Львові: де купити квитки?

3030 0
Завтра, 30 вересня, о 21.45 на стадіоні «Арена Львів» в рамках Ліги Чемпіонів УЄФА відбудеться футбольний матч між командами «Шахтар» (Україна) та «Порту» (Португалія). Квитки ще є у наявності. Крім того, для комфортного доїзду вболівальників на стадіон, курсуватимуть додаткові автобуси.

Після нульової нічиї в Більбао українська команда зіграє другий матч групового раунду Ліги Чемпіонів проти "Порту". Відтак, після першого туру в групі Н, де грають донеччани і португальці, ситуація така:

1. Порту - 3 очки

2. Шахтар - 1 очко

3. Атлетік - 1 очко

4. БАТЕ - 0 очок

У минулому розіграші Ліги чемпіонів УЄФА "Шахтар" не зазнав у груповому етапі жодної домашньої поразки. Команда Мірчі Луческу спробує продовжити цю серію у поєдинку з "Порту" на "Арені Львів".

Квитки на матч можна придбати:

- каси стадіону «Арена Львів», вул. Стрийська, 199;

- kasa.in.ua за адресами: вул.Дорошенка, 19; Кінг Крос Леополіс;

- український магазин «Наш Формат», вул. Братів Рогатинців, 24.

Водночас, як інформує прес-служба Львівської міськради з посиланням на  управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР, на час проведення матчу, графік роботи громадського транспорту (а саме: маршрутні таксі № 3А; 10; 25; 40 та тролейбуси № 3; 20; 25) буде продовжено до 01:00.

Також до стадіону будуть курсувати шатл-баси. До початку матчу шатл-баси курсуватимуть з площі Є. Петрушевича та від кінотеатру ім. О. Довженка до Автовокзалу з 18:30 до 21:30. Після завершення матчу – з 23:30 до 01:00 ночі автобусами можна буде дістатись від Автовокзалу до площі Є. Петрушевича та до кінотеатру ім. О. Довженка. Ціна проїзду становить 3 гривні.

Дивитися матч "Шахтар" - "Порту" можна на каналі "Футбол" 30 вересня о 21:15.

До речі, вихованці Винниківського інтернату та діти з Навчально-реабілітаційного центру «Мрія» стануть учасниками традиційного початку футбольного поєдинку під час виконання гімну цього турніру. Вони винесуть полотно з емблемою турніру. 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!