Матч Ліги Націй «Україна – Швейцарія» у Львові відбудеться без глядачів

2830 0
Найближчим поєдинком, який зможуть відвідати глядачі, але не більше, ніж 30% від загальної кількості місць на стадіоні, стане матч за Суперкубок УЄФА.
фото: УНІАН

фото: УНІАН

3 вересня на стадіоні «Арена-Львів» відбудеться матч Ліги Націй УЄФА 2020-2021 між національними збірними командами України та Швейцарії. Про це повідомляє пресслужба Львівської ОДА.

Спілка європейських футбольних асоціацій визначає регламент організації та проведення таких матчів. Крім того, вся підготовча робота до поєдинку відбувається під контролем представників УЄФА, які прибувають для цього у відрядження до Львова. У випадку поєдинку Україна – Швейцарія УЄФА вирішила проводити цю зустріч без глядачів.

Так само без глядачів відбудуться і всі матчі Ліги націй, заплановані на вересень, і поєдинки в межах інших турнірів, зокрема, кваліфікаційні раунди до Ліги чемпіонів та Ліги Європи УЄФА.

Однак, відповідно до рішення УЄФА, найближчим поєдинком, який проходить під егідою європейського футбольного союзу і який зможуть відвідати глядачі, але не більше, ніж 30% від загальної кількості місць на стадіоні, стане матч за Суперкубок УЄФА. Він відбудеться 24 вересня цього року у Будапешті. Глядачів допустять на цю гру у тестовому режимі. Після цього матчу УЄФА на підставі вивчення поточної ситуації з пандемією в Європі загалом та в окремих країнах, прийме рішення щодо того, чи допускати глядачів на наступні матчі.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!