Матч «Шахтар» - «Порту» у Львові: де купити квитки та як доїхати

2300 0
30 вересня о 21.45 год. на стадіоні «Арена Львів» в рамках проведення Ліги Чемпіонів УЄФА відбудеться футбольний матч між футбольними командами «Шахтар» (Україна) та «Порту» (Португалія). Для комфортного доїзду вболівальників на стадіон, курсуватимуть додаткові автобуси.
Фото: proektstroy

Фото: proektstroy

Квитки на матч можна придбати:

- каси стадіону «Арена Львів», вул. Стрийська, 199;

- kasa.in.ua за адресами: вул.Дорошенка, 19; Кінг Крос Леополіс;

- Український магазин «Наш Формат», вул. Братів Рогатинців, 24.

Як повідомили у прес-службі Львівської мерії, на час проведення матчу графік роботи громадського транспорту (а саме: маршрутні таксі № 3А; 10; 25; 40 та тролейбуси № 3; 20; 25) буде продовжено до 02:00 год.

Для комфорту мешканців та гостей міста, до стадіону будуть курсувати шатл-баси. Вони їздитимуть з площі Є. Петрушевича та від кінотеатру ім. О. Довженка до автовокзалу. Після завершення матчу автобусами можна буде дістатись від автовокзалу до площі Є. Петрушевича та до кінотеатру ім. О. Довженка.

Оплата проїзду становить 3 гривні.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!