Матч у Львові відвідають президенти України і Словенії: перекриватимуть рух

2276 0
Президент України Петро Порошенко і президент Словенії Борут Пахор будуть підтримувати збірні своїх країн на матчі плей-офф відбору на Євро-2016, який відбудеться сьогодні, 14 листопада, о 19.00 годині на стадіоні «Арена Львів». У місті ситуативно перекриватимуть рух.
фото: tsn.ua, volga.lutsk.ua, www.youtube.com

фото: tsn.ua, volga.lutsk.ua, www.youtube.com

Петро  Порошенко сьогодні прибув  у Львівську область з робочим візитом. Президент відвідає аеропорт «Львів» та Кінологічний центр у Великих мостах, а потім проведе зустріч з главою Словенії. Після цього  Порошенко і Пахор разом відправляться на матч Україна – Словенія.

У коментарі Tvoemisto.tv прес-секретар Патрульної поліції Львова Катерина Рибій зазначила, що, у зв’язку з приїздом обох президентів, сьогодні у місті проводитимуть ситуативне перекриття руху. За її словами, час та локації перекриття не називатимуть через питання безпеки. Регулювання забезпечуватимуть працівники Патрульної поліції міста.

Нагадаємо, Сьогодні, 14 листопада, о 19.00 годині на стадіоні «Арена Львів» відбудеться матч між збірними України та Словенії в рамках кваліфікації на чемпіонат Європи 2016 року. для комфорту вболівальників на цей матч до стадіону будуть курсувати шатл-баси.

За інформацією прес-служби ЛОДА, Львівського порталу, Дзеркала тижня

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!