Матч винниківського «Руху» та «Металурга» перенесли через коронавірус у гравців

1638 0
4 червня команда мала зіграти у Львові проти «Руху».
Фото: rbc.ua

Фото: rbc.ua

У гравців запорізького «Металурга» ПЛР-тести підтвердили коронавірус, тож найближчий матч команди перенесли з винниківською командою «Рух» перенесли. Про це повідомляє прес-служба клубу.

«Металург» виступає у Першій лізі (другий за рангом чемпіонат з футболу), 4 червня команда мала зіграти у Львові проти «Руху».

«Результати ПЛР-тестування, яке провели перед виїздом до Львова, показали наявність інфекції. Таким чином матч 22-го туру з «Рухом» перенесено. Команда повертається додому», – йдеться у повідомленні.

Перша ліга підтверджує перенесення гри між «Рухом» та «Металургом», але точної дати поки немає, матч перенесли «на пізніший термін».

Нагадаємо, коронавірус раніше виявили у гравців львівських «Карпат», пізніше –  у футболістів донецького «Олімпіка». Львів'яни через брак коштів ризикують взагалі не дограти чемпіонат.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!