Матч збірної України проти Сербії можуть перенести зі Львова

3016 0
Новий газон може не прижитися до дня проведення матчу.
фото: 24tv.ua

фото: 24tv.ua

З львівського стадіону «Арена Львів» можуть перенести футбольний матч збірних України і Сербії. Про це повідомляє Футбол 24.

Проведення матчу у Львові опинилося під загрозою через проведення робіт по заміні газону стадіону. Дата матчу призначена на 7 червня, а розпочати роботи на стадіоні планують в березні.

Читайте також: Біля Арени Львів зведуть житловий квартал із озерами

«1 березня розпочнемо роботу по заміні газону. 10 березня ці роботи мають бути закінчені. Головний тренер збірної України Андрій Шевченко наполягає, щоб перша домашня гра відбору на Євро-2020, 7 червня, відбулась у Львові. Хоча все одно будуть ризики, бо може зразу не прижитись газон. Треба не менше місяця, щоб він прижився, і тоді дивитись», – сказав виконуючий обов’язки директора стадіону Юрій Майборода.

Нагадаємо, на стадіоні «Арена Львів» планують замінити газон. Замість теперішнього поля, на стадіоні встелять штучну основу, на яку висіватиумть траву.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!