Матчі чемпіонату України цими вихідними проведуть навіть попри карантин вихідного дня

1211 0
У вихідні дні покажуть поєдинки УПЛ, Першої і Другої ліг
фото: УНІАН

фото: УНІАН

Карантин вихідного дня, який починає діяти з 14 листопада, не завадить проведенню матчів чемпіонату України, повідомляє на своїй сторінці у Фейсбук президент Української асоціації футболу Андрій Павелко.

Читайте також: Новостворені «Карпати» ще думають про назву і уже у 2021 році заявляться у другу лігу

За його словами, минулого тижня УАФ, УПЛ та ПФЛ провели нараду, на якій розробили пропозиції для МОЗ щодо продовження футбольних змагань до кінця року.

«Спільно і завдяки плідній співпраці з міністром охорони здоров’я Максимом Степановим нам вдалося відстояти можливість продовження поєдинків УПЛ, Першої і Другої ліг, які призначені на вихідні дні», – йдеться у повідомленні Андрія Павелка.

Читайте також: У Львові заснували ще один футбольний клуб «Карпати»

Усі поєдинки відбуватимуться без глядачів. Натомість МОЗ дозволив проведення матчів чемпіонату навіть в тих населених пунктах, які раніше перебували в «червоній зоні». Це суттєво зменшить для багатьох клубів логістичне і фінансове навантаження.

Зі свого боку УПЛ та ПФЛ гарантує строге дотримання всіх необхідних заходів безпеки та вимог МОЗ під час організації й проведення матчів і жорсткий контроль за станом здоров’я учасників змагань.

Нагадаємо, Міністр охорони здоров’я України Степанов заявив, що карантин вихідного дня в Україні може почати діяти 14-15 листопада. Він пояснив, що працюватимуть лише продуктові магазини, аптеки та транспорт. МОЗ також вирішило пропонувати повністю заборонити масові заходи, закрити спорт-комплекси й басейни, у ТРЦ дозволити працювати виключно магазинам, закривати порушників карантину. При цьому, під час «карантину вихідного дня» ресторани зможуть працювати лише на виніс.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!