Математика в класі, історія – дистанційно. Чи підуть 1 вересня діти до школи

5121 0
Також можливий варіант розведення дітей по змінах.
фото: ridna.ua

фото: ridna.ua

1 вересня українські школярі підуть до школи, але, можливо, доведеться обмежувати одночасне перебування дітей в класах. Про це в інтерв'ю BBC Україна сказав головний санітарний лікар Віктор Ляшко.

Читайте також: Чи варто цього року відправляти до онлайн-коли шестирічок

«Підуть. Але як – це вже питання, яке ми проговорюємо з новим в.о. міністра освіти. Є декілька варіантів. Можливо, доведеться обмежувати одночасне перебування дітей в класах. Розглядаємо варіанти, що, наприклад, математика буде в класі, а історія буде дистанційно проводитись», – сказав Віктор Ляшко.

За його словами також можливий варіант розведення дітей по змінах. Водночас він не береться спрогнозувати епідситуацію на осінь.

«Готуємось і до найгірших сценаріїв, до дистанційної освіти, до проміжних варіантів і до повністю повернення дітей до школи», – повідомив головний санітарний лікар.

Читайте також: Easy English на карантин. Підбірка безкоштовних ресурсів, щоб вивчити англійську мову

Нагадаємо, Міністерство освіти і науки України розробляє варіант змішаної форми навчання. Такий формат можуть запровадити з 1 вересня у залежності від ситуації з коронавірусом. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!