Мати трьох дітей, яку двічі реанімували у Львові, померла від коронавірусу

26078 0
За життя 40-річної жінки медики боролися три доби.
Фото: Наталя Матолінець

Фото: Наталя Матолінець

У Клінічній лікарні швидкої медичної допомоги від коронавірусної інфекції померла 40-річна львів’янка, матір трьох дітей. Жінка відмовлялася від вакцинації. На третю добу боротьби медиків за її життя врятувати пацієнтку не вдалося. Про це повідомляє завідувачка відділення анестезіології та інтенсивної терапії лікарні Наталя Матолінець.

Читайте також: Ми падаємо з ніг, а ви втрачаєте рідних, поки все ще думаєте – вакцинуватися чи ні

«Найстрашніше те, що пацієнтка помирала в свідомості. Вона помирала від прогресуючої дихальної недостатності. На комп’ютерному томографічному знімку є повністю відсутні легені. Вони у молодої жінки згоріли, і їй просто не було чим дихати», – каже лікарка.

Вона звертається до всіх, хто проти вакцинації та не вірить у коронавірус, прийти до лікарні, вийти разом з нею до родичів померлих від хвороби пацієнтів і запитати, чому вони не вакцинуються.

Читайте також: На межі життя і смерті. Що відбувається і хто платить за лікування у лікарні швидкої допомоги

«Для тих людей, які активно проти вакцинації, не вірять в Covid-19, і тих, хто говорить, що ми займаємося дурницями і лякаємо жителів всієї України, скажу, що подивитися в очі людини, яка вмирає від дихальної недостатності, хапаючи повітря і не маючи як його вдихнути, це не дай Бог нікому з вас», – додає Наталя Матолінець.

40-річну львів’янку 18 жовтня госпіталізували до лікарні швидкої допомоги з коронавірусною інфекцією. Того дня медики двічі реанімували пацієнтку. Вона не була вакцинованою. Водночас уся її родина, де двоє також хворіють на коронавірус, противники вакцинації.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!