МАУ і Turkish Airlines переносять авіарейси до нового аеропорту Стамбула

2257 0
Turkish Airlines літає зі Львова до Стамбула 10 разів на тиждень.
фото: ілюстративне

фото: ілюстративне

Із 6 квітня усі рейси авіакомпанії МАУ, які виконують до та з Стамбула, перенесуть до нового аеропорту. Про це повідомили на сторінці МАУ у Facebook.

Читайте також: Куди можна полетіти зі Львова. Розклад та вартість усіх авіарейсів

Раніше авіакомпанія МАУ літала до Міжнародного аеропорту Стамбула замість аеропорту «Ататюрк», тож пасажирів просять урахувати зміни та завчасно спланувати подорож.

Turkish Airlines також із 14:00 за місцевим часом 6 квітня почне літати лише до нового аеропорту Стамбула, про що повідомили на офіційному сайті авіакомпанії. 

Читайте також: Наступного тижня зі Львова відкриють прямий авіарейс до Риги

Зі Львова МАУ літає до Києва, Мадрида, Болоньї, Рима та Тель-Авіва. Turkish Airlines зі Львова літає лише до Стамбула десять разів на тиждень.

Довідка

Новий аеропорт Стамбула ввели в експлуатацію 29 жовтня 2018 року. Він розташований у районі Арнавуткей на фракійській стороні Стамбула за 46 км від міста. Його почали будувати, оскільки наявні стамбульські аеропорти більше не могли розвиватися. Новий аеропорт має стати найбільшим летовищем у світі з пасажирообігом 200 млн на рік. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!