МАУ змінили правила безкоштовного провезення багажу

2243 0
Нововведення почнуть діяти з 15 січня 2019 року.
Фото: Дмитро Хапілін

Фото: Дмитро Хапілін

Українська авіакомпанія МАУ оголосила про зміни в правилах перевезення ручної поклажі, йдеться на сайті авіаперевізника.

Передусім зміни стосуються пасажирів, які купують квитки за безбагажними тарифами. За новими правилами, безкоштовно можна буде провозити лише один великий предмет ручної поклажі розмірами до 55х40х20 см, а будь-які додаткові речі (ноутбук, фотоапарат, товари з «duty free») мають поміщатись всередині ручної поклажі.

Читайте також: Авіакомпанія МАУ збільшила збір за роздрук посадкового талону в аеропорту

Зміни стосуються всіх бронювань за безбагажними тарифами з 1 листопада 2018 року на рейси після 15 січня 2019 року. У компанії наголошують, що додаткове місце ручної поклажі вагою до 5 кг та розмірами до 40х30х10см буде коштувати 15 євро.

Для пасажирів, які купуватимуть квитки за тарифом, що передбачає перевезення однієї сумки зареєстрованого багажу і для пасажирів бізнес-класу правила залишаються незмінними. Вони можуть додатково до багажу безкоштовно взяти 2 предмети ручної поклажі – один до 55х40х20 см і другий – до 40х30×10 см.

Читайте також: Скільки багажу можна провести літаком безкоштовно. Інфографіка

На квитки МАУ куплені за безбагажними тарифами «Тільки ручна поклажа» чи «Лоукост» до 1 листопада 2018 року, діятимуть старі правила, згідно з якими ви можете безкоштовно перевозити велику ручну поклажу і додатково ноутбук, фотоапарат, товари з «duty free» тощо.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!