МАУ підняла тарифи на вибір місця в літаку

2572 0
Для середньомагістральних рейсів ціна тепер становить 5-16 євро.
ілюстративне фото: comments.ua

ілюстративне фото: comments.ua

Українська авіакомпанія МАУ збільшила тариф на вибір місця в літаку під час бронювання квитка або зміну місця під час онлайн-реєстрації за квитками економ-класу, до яких не включена ця послуга. Про це повідомляє Avianews.

Вартість зросла переважно на 1 євро, а на далекомагістральних рейсах – до 5 євро.

Читайте також: МАУ змінила структуру тарифів для економ-класу

Тепер тариф для внутрішніх рейсів становить від 4 євро (місця посередині) до 12 євро (місця в першому ряду економ-класу або в аварійному ряду). Для середньомагістральних рейсів тариф становить від 5 євро для місць посередині до 16 євро для місць в першому або аварійному ряду економ-класу. Місця біля вікна або проходу можна вибрати, відповідно, за додаткові 5-7 євро.

Для далекомагістральних рейсів тариф становить від 10 євро до 45 євро (в аварійному ряду).

Читайте також: МАУ змінює правила безкоштовного перевезення багажу

Плата береться за один переліт, тож якщо пасажир летить з пересадкою, то має заплатити окремо за кожен рейс.

Додамо, раніше на рейсах МАУ можна було безкоштовно обрати місце в економ-класі із доступних під час онлайн-реєстрації, а з березня цього року місце надається автоматично, а за його зміну потрібно заплатити.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!