МАУ, WizzAir та Ryanair скасували частину рейсів через коронавірус

9438 0
WizzAir скасовує всі рейси до Італії та Ізраїлю.
ілюстративне фото: Про Львів

ілюстративне фото: Про Львів

Авіакомпанії МАУ та WizzAir скасовують частину рейсів до італійських міст та Ізраїлю через поширення коронавірусу. Про це пише Reuters.

Читаййте також: В Україні вже перевірили 40 людей із Підозрою на коронавірус

Зокрема WizzAir скасову є всі рейси до Італії з 10 березня по 3 квітня, а до Ізраїлю – з 12 по 23 березня. Раніше рейси до Італії скасував й Ryanair .

Українська компанія МАУ, яка у літній період збиралася літати зі Львова до Болоньї, також скасовує деякі рейси до Італії, Швейцарії, Греції, Німеччини, Ізраїлю, Іспанії, Великобританії, Литви, Азербайджану, Туреччини, Польщі, Угорщини, Австрії, Чехії, Фінляндії, Данії, а також другу частоту окремих внутрішніх рейсів в межах України. Детальніше про зміни в розкладі авіакомпанії можна переглянути на її сайті.

Раніше понад 7 тисяч рейсів Європою скасувала й Lufthansa. Додамо, що в Італії оголосили карантин по всій країні. Він передбачає закриття шкіл, перекриття доріг та обмеження пересування містами. Водночас Польща запроваджує санітарний контроль на кордонах із Україною.

Читайте також: Коронавірус в Україні. Як правильно користуватися антисептиком

Наразі в Україні виявили одного хворого на коронавірус, який разом із дружиною прилетів із Італії до Чернівців. Нині він перебуває в Чернівецькій інфекційній лікарні. Ще четверо українців хворі поза межами країни: одна дівчина в Італії та троє пасажирів лайнера Diamond Princess у Японії. Двоє пасажирів лайнера вже вилікувалася. 49 українців також перебувають на круїзному лайнері біля берегів Америки.

У світі ж зафіксували понад 114 тисяч випадків зараження вірусом, із них смертельних – більше 4 тисяч, а вилікувались – понад 64 тисячі інфікованих.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!