МАУ відкриває новий авіарейс зі Львова

2974 0
Авіакомпанія МАУ почне виконувати прямі регулярні рейси між Львовом і Стамбулом

Перші рейси заплановані з 15 квітня 2016 року. Продаж квитків вже відкрито на сайті, у контактному центрі і касах авіакомпанії, а також в офісах уповноважених агентств, – повідомляє delo.ua.

Читайте також: Яким російським авіакомпаніям заборонено літати в Україну

Регулярні рейси будуть виконуватися на літаках Boeing-737 і Embraer-190 з двома класами обслуговування – бізнес і економічним - до трьох разів на тиждень.

Для пасажирів, що вилітають рейсами МАУ зі Львова до Стамбула і зі Стамбула до Львова, доступна послуга самостійної реєстрації на сайті авіакомпанії. Онлайн реєстрація відкривається за 23 години і закінчується за 2:00 до вильоту рейсу за розкладом.

Читайте також: Як зменшити вартість авіаквитка. 7 підказок

Ціна квитка класу «економ» в один бік з урахуванням всіх зборів і податків становить: зі Львова від 1464 грн (станом на 19 січня), зі Стамбула - від $ 60.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!