МАУ ввела знижку на авіаквитки зі Львова до країн ЄС

7328 1
Скористатися промокодом можна до 30 жовтня.
http://ua.112.ua

http://ua.112.ua

Авіакомпанія МАУ ввела знижку 15 доларів на авіаквитки зі Львова та інших областей України. Про це повідомляє Avianews.com.

Знижка діє на рейси у період із 1 листопада по 15 грудня 2019 року. Для того, аби скористатися знижкою, необхідно при замовленні квитка ввести промокод SCMG83BF, який надаватиме знижку на вартість квитків у дві сторони. Скористатися промокодом можна до 30 жовтня.

Знижка діє на тарифи економ-класу, зокрема на багаж Economy Standard та Economy Premium та не розповсюджується на квитки економ-класу без багажу Economy Light та квитки бізнес-класу.

Скористатися промокодом можна як і на прямі рейси так і на рейси з пересадкою у Києві до Рима, Мілана, Венеції, Мадрида, Берліна, Франкфурта, Мюнхена, Дюссельдорфа, Праги, Риги, Стокгольма та Гельсінкі.


Читайте також:
23 Вересня, 2019 19:21
 Andrii  Гельсінкі, не Хельсінкі.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!