МАУ запроваджує знижки на авіаквитки в ЄС з нагоди безвізу

4527 0
У ніч на 11 червня "Міжнародні авіалінії України" почнуть одноденний розпродаж 30 000 авіаквитків в Європу в честь введення безвізового режиму для громадян України для поїздок в ЄС.
фото: image.112.ua

фото: image.112.ua

Мінімальна вартість авіаквитків буде починатися від 763 грн. (еквівалент $ 29) в одну сторону або від 1526 грн. ( Еквівалент $ 58 ) туди-назад з урахуванням обов'язкових зборів.

Акційні квитки можна буде купити на прямі рейси з Києва, Львова, Івано-Франківська, Одеси, Вінниці та Чернівців в міста Європи, які виконуються в період з 12-го по 30-те червня 2017 року включно.

Придбати квитки можна буде тільки на сайті МАУ .

Читайте також: Усе, що треба знати про перетин кордону після прийняття безвізу. Інструкція

Детальний список напрямків:

Львів:

Львів-Болонья

Львів-Вільнюс

Львів-Мадрид

Львів-Рим

Київ:

Київ-Амстердам

Київ-Афіни

Київ-Бергамо

Київ-Берлін

Київ-Брюссель

Київ-Будапешт

Київ-Варшава

Київ-Відень

Київ-Венеція

Київ-Вільнюс

Київ-Дюссельдорф

Київ-Женева

Київ-Мадрид

Київ-Мілан

Київ-Мюнхен

Читайте також: Кому можуть заборонити в’їзд в ЄС після безвізу

Київ-Ніцца

Київ-Паланга

Київ-Париж

Київ-Прага

Київ-Рига

Київ-Рим

Київ-Стокгольм

Київ-Франкфурт

Київ-Гельсінкі

Київ-Цюрих

Івано-Франківськ:

Івано-Франківськ-Аліканте

Івано-Франківськ-Валенсія

Одеса:

Одеса-Вільнюс

Вінниця:

Вінниця-Варшава

Чернівці:

Чернівці-Бергамо


Нагадаємо, з 11-го червня громадяни України, які мають дійсні біометричні паспорти, зможуть відвідувати без отримання візи 22 держави ЄС, що входять до Шенгенської зони (Австрія, Бельгія, Греція, Данія, Естонія, Іспанія, Італія, Латвія, Литва, Люксембург, Мальта, Нідерланди, Польща, Португалія, Словаччина, Словенія, Угорщина, Фінляндія, Франція, Чехія і Швеція), чотири держави ЄС, що не входять в Шенген (Болгарія, Кіпр, Румунія і Хорватія), а також чотири держави, що не входять в ЄС, але є учасниками Шенгенської угоди (Ісландія, Ліхтенштейн, Норвегія, Швейцарія). 

Безвізовий режим дозволить громадянам України знаходитися на території іноземних держав не більше 90 днів кожні півроку. 
 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!