МАУ запровадила квитки по 10 гривень для тих, хто потребує лікування за кордоном

2831 2
МАУ оформила вже понад 2 тисячі квитків.
http://ua.112.ua

http://ua.112.ua

МАУ відкрила сайт благодійної програми «Під крилом». Пасажири, які потребують лікування за кордоном, та ті, хто їх супроводжує, можуть купити квитки за 10 гривень. Про це повідомляє avianews.com.

Щоб отримати квиток, потрібно заповнити форму на сайті «Під крилом», додати медичні документи і відправити дані в авіакомпанію не менше ніж за 72 години до вильоту рейсу.

Читайте також: Львівські лікарні закуплять обладнання та препарати

Передані в авіакомпанію медичні документи розглядає експертна рада, що складається із співробітників благодійних фондів та організацій, які надають рекомендації з оформлення авіаквитків в гуманітарному блоці.

«Екстрені випадки, коли на рахунку кожна хвилина, як і раніше, будуть розглядатися в індивідуальному порядку. Відповідно ті, хто потребують допомоги, обов'язково її отримають», – розповіли в МАУ.

У рамках програми МАУ бронює по два місця на кожному рейсі. Авіакомпанія оформила вже понад 2 тисячі квитків. 


Читайте також:
12 Листопада, 2018 17:17
Тамара Дуже вдячна МАУ за безкоштовні квитки, двічі скористалися цією послугою, завдяки програмі "Під крилом" ми безкоштовно злітали до Ізраілю на операцію та наступного разу на консультацію лікаря. Від усього серця дякуємо за допомогу, приємно вражені що у нас виявилася така можливість!!
20 Вересня, 2018 17:43
Сергій Авжеж, була потреба, з дитиною летіли у Турцію після операції. Задовго подали заявку, потім, то не в тій формі то не ті дані. В кінці не виявилось квитків. Думаю, що це чергова бутафорія, видимість благодійності. Комусь це треба.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!