Майстер-клас для львів’ян про захист інновацій та стартапи. Як потрапити?

2664 0
27 квітня Львівська бізнес-школа УКУ разом із Центром інновацій та підприємництва iHUB у межах спільного проекту Entrepreneurs Meetings запрошують на майстер-клас «Право на стартап: як захистити інновації» від Назара Танасишина, адвоката, юридичного радника 12 діючих стартапів, почесного амбасадора Startup Nations (Global Entrepreneurship Network) в Україні.
фото: lvbs.com.ua

фото: lvbs.com.ua

Назар Танасишин – адвокат, керуючий партнер Адвокатського об’єднання «Танасишин, Михалевський і Партнери» (T&M Boutique Law Firm). Є членом International Bar Association, почесний амбасадор Startup Nations (Global Entrepreneurship Network) в Україні. Має значний досвід супроводу українських IT-проектів. Юридичний радник 12 діючих стартапів, із них 7 – з іноземним елементом. Громадський та політичний діяч, ідеолог необхідності створення якісного українського продукту.

Основні тези майстер-класу:

- концепція про право, або право на концепцію: чому норми права інтелектуальної власності не завжди інтелектуально спрацьовують? чому і як вони діють за кордоном? способи захисту Ваших ідей та концепцій;

- коли є чим похвалитися, але не хочеться миритися: чому для України Ви, швидше за все, не стартап, і як продавці папірусу застосовували agile ще задовго до Вас? як Ваші інновації створюють незручності юристам, і як ними щиро тішаться правоохоронці? як в цих умовах продовжувати творити і зберігати оптимізм?

Місце проведення: iHUB (вул. Замкнена, 9).

Дата та час: 27 квітня 18:30.

Вартість: 100 грн

Реєстрація на майстер-клас обов’язкова. Зареєструватися на майстер-клас можна за посиланням.

Контактна особа: Лілія Кузік, [email protected], 067 673 18 76

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!