Майстер-клас із галицької та кримської кухонь. Як долучитись?

2527 0
Завтра, 16 травня, у Львові відбудеться 4-й майстер-клас із приготування страв галицької та кримської кухонь. Присутні скуштують кримських чебуреків і галицького гречаного пирога із картоплею та занотують секрети рецептів. Запрошують усіх охочих.
фото: navolyni.com, forum.mamusi.org.ua, relax.com.ua

фото: navolyni.com, forum.mamusi.org.ua, relax.com.ua

Галицькі та кримські господині знову зберуться, аби поділитися рецептами традиційних страв Галичини та Криму. Вони зможуть познайомитися одна з одною, занотувати якийсь цікавинки та, врешті-решт, скуштувати страви, які готуватимуться під час майстер-класу.

Цього разу господиня Зарєма-Ханум Харачік буде готувати чи не найзнаменитішу кримську страву - "çibörek" або чебуреки. У свою чергу, господині-киримли побачать як готується гречаний пиріг з картоплею.

Захід відбувається у рамках проекту «Новітня кримська община та львівська громада: порозуміння через діалог», який впроваджується кримським Інститутом громадянського суспільства.

Місце: «Дзиґа» (Вірменська, 35).

Час: 11:00.

Телефони для довідок: Наталя - 05033172654; Рустем - 0632938955; Ґульнара – 0982856784.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!