Різдвяні віночки та іграшки з природних матеріалів. Де переглянути майстер-класи з виготовлення

1757 0
Майстер-клас із виготовлення іграшки, яка наповнена духмяними травами.

Екоіграшки, глінтвейн та різдвяні віночки власноруч. Львів'ян запрошують на майстер-клас зі створення прикрас із майстринею Ольгою Сенчишин. 

«Ми будемо робити екологічні речі, що виховують у малечі розуміння важливості усвідомленого споживання. Нові іграшки та прикраси  створюються з інших матеріалів, тобто завдяки ресайклінгу», – повідомляють організатори, спільнота «КовБойки».

На першому майстер-класі, 16 грудня, дітей вчили виготовляти іграшку-зайчика, м'яку та приємну на дотик. Крім того, вона наповнена духмяними травами – мелісою та евкаліптом, що мають заспокійливу дію. Дітки, в яких були хвилювання щодо можливої алергії, використали для цього зерна пшениці чи рису. 

На другому зимовому майстер-класі, який відбувся вчора, можна було дізнатися як швидко виготовити різдвяні віночки з доступних матеріалів разом з малечею. 

У найближчих планах майстер-класи з варіння особливого «ковбойківського» глінтвейну. Він відбудеться 30 грудня. А 4 січня майстри виготовлятимуть різдвяні іграшки з природних матеріалів.

Відео з навчань можна переглянути в Ютубі  та у соцмережах.

Фото: спільноти КовБойки

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!