Політична реклама

У Львові втретє пройде урбаністичний проект «Майстерня міста»

2045 0
З 6 до 30 червня у Львові вже третій рік поспіль в рамках проекту GIZ «Муніципальний розвиток та оновлення старої частини міста Львова» відбуватиметься урбаністично-культурна ініціатива «Майстерня міста».

Починаючи з 6 червня, на площі перед національним університетом ім. І. Франка буде організують спеціальну зону, де проходитимуть майстер-класи, семінари, дискусії, фільми, концерти, виставки, повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Ключовою темою цьогорічної майстерні є підвищення рівня свідомості мешканців про цінність громадського простору в місті.

Як зазначають організатори, під час заходу піднімуть питання наскільки комфортними є  громадські місця, хто і як їх використовує та що потрібно зробити для їх вдосконалення.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!