Майже 600 нових випадків Сovid-19 виявили на Львівщині. Свіжа статистика

1551 0
Загалом за минулий день провели трохи більше 2 тис. досліджень методом ПЛР.
Photo by JESHOOTS.COM on Unsplash

Photo by JESHOOTS.COM on Unsplash

За вчорашню добу у Львівській області отримали 588 позитивних ПЛР-тестів, з них у Львові – 213. Загалом провели 2033 дослідження методом ПЛР, повідомляє Львів VS Коронавірус.

Читайте також: «Ми здолали майже 60% шляху в боротьбі з Сovid-19», – епідеміологиня Наталія Виноград

Загалом у Львові та на Львівщині, станом на 17 жовтня, – 163 737 підтверджених випадків інфікування коронавірусом.  4174 – летальні, 139 564 – одужали.

Нагадаємо, із 18 жовтня Львів житиме за новими карантинними правилами. У місті посилять карантин, це торкнеться багатьох галузей. Зокрема, театри, кінотеатри, музеї, органний зал працюють лише для відвідувачів, які мають сертифікат вакцинації або негативний ПЛР-тест. Кількість відвідувачів не більше 50% від загальної кількості місць. Промислові, продовольчі ринки і магазини, торгові центри, перукарні та салони краси можуть працювати лише вакциновані працівники або з негативним ПЛР-тестом, і з дотриманням маскового режиму та не більше 50% заповнення торгових площ. Ресторани і кафе можуть працювати лише до 23:00, за умови 100% вакцинації або ПЛР-тестів у працівників при заповненні не більше 50%, до 4 людей за столиком.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!