Майже половина із тих, хто записується до нової поліції у Львові - жінки

5443 0
У Львові вже четвертий день триває збір анкет у нову поліцію. У понеділок, 20 квітня, міністр МВС Арсен Аваков оголосив про відкриття набору до нової патрульно-постової поліції. За цей час бажання стати новим правоохоронцем виявили понад 2,5 тисячі львів'ян.
фото: unian.ua

фото: unian.ua

Анкети заповнюють і в онлайн-формі, і собисто приходять до Палацу Потоцьких на вулиці Коперника, де зараз штаб відбору нової поліції. «Тішить, що люди відкликаються і приходять навіть сім`ями, були такі випадки, де приходили, до прикладу, чоловік і дружина. І багато хто вірить, що нова патрульна поліція буде якісно зовсім іншою», – розповів заступник начальника ГУ МВС на Львівщині Сергій Зюбаненко, пише Zaxid.net.

У центрі прийому анкет розповідають, що приходять дідусі і батьки, які бажають, аби їхні внуки та діти записалися у лави майбутніх правоохоронців. Окрім того, 40% – жіночої статі.

Нагадаємо, що конкурсний набір громадян на навчання у нову патрульну службу Львова триватиме до 13 травня. Усі охочі можуть заповнити електронну анкету на сайті МВС або за адресою: Львів, вул. Коперника, 15 (палац Потоцьких) у робочі дні з 09:00 до 18:00. Телефон гарячої лінії (032) 258-62-22. Бажаючі заповнити анкету повинні мати зі собою паспорт громадянина України та ідентифікаційний код.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!