Політична реклама

Майже третина українців - курці

1708 0
ожен третій українець (31%) на сьогоднішній день палить, тоді як частка некурців становить 69%. Про це свідчать дані соціологічного опитування компанії Research & Branding Group.

За даними опитувань, курять постійно 28%, кидають або збираються кинути 3%, курили раніше, але кинули — 8%, ніколи не палили — 61%.

Найчастіше курцями є чоловіки, ніж жінки: курять і не збираються кидати 49% чоловіків і 12% жінок, що палять, але збираються кинути/кидають 13% чоловіків і 4% жінок. Не курять і ніколи не палили 82% жінок і 30% чоловіків.

Найчастіше українські курці починали курити у віці від 17-19 років (36%,), 14-16 років (29%) і після 20 років (22%).

Основними причинами того, що українці починають курити, є приклад друзів і знайомих (55%) і цікавість (33%).

Дослідження громадської думки донецька компанія Research & Branding Group провела в період з 19 січня по 3 лютого. Збір інформації проводився методом особистого інтерв'ю в 24-х областях України, АР Крим, містах Київ і Севастополь. Респонденти відбиралися за квотною вибіркою, що репрезентує доросле населення країни за місцем проживання (область), статтю і віком. Обсяг вибіркової сукупності склав 2178 осіб. Очікувана середня похибка вибірки складає +-2,2%.

Джерело: vkurse.ua


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!