На правах реклами

У Львові ввели у експлуатацію житловий комплекс, збудований в англійському стилі

3263 0
ЖК розрахований майже на 300 квартир, має паркінг, сучасні зони для відпочинку та дитячі ігрові зони.

У Львові здали в експлуатацію чергову новобудову – п’яту чергу ЖК «Велика Британія». Свідченням готовності об’єкта до експлуатації є сертифікат від Державної інспекції архітектури та містобудування України № ІУ12322113017, повідомляє корпорація нерухомості РІЕЛ.

Якщо у цифрах, то це 299 квартир, 19 тисяч квадратних метрів житлової площі та дворівневий паркінг на 354 машиномісця. 

«Від лютого цього року, з початку повномасштабної війни, це вже п’ятий наш об’єкт, який ми здали в експлуатацію. Скажу відверто, це було непросто, це величезний об’єм непомітної звичайній людині роботи, яку наша команда робила і робить щодня, а, враховуючи усі сьогоднішні реалії, це подвиг. Та рухаємося далі, продовжуємо будувати, будемо здавати і наступні наші новобудови», – запевнив генеральний директор «РІЕЛ» Ростислав Мельник.

Житловий комплекс «Велика Британія» побудований за монолітно-каркасною технологією, утеплення стін – пінополістирол, комплекс має автономну систему опалення. Поверховість різна – 6, 9, 11, 13. Фасад виконаний у стриманому англійському стилі, клас будови: комфорт.

Новобудова розташована на вул. Тараса Шевченка, 17, неподалік від необхідних об’єктів соціальної, громадської та медичної інфраструктури. Власна внутрішня інфраструктура теж розвинена. На території розміщені паркінги, сучасні зони для відпочинку, дитячі ігрові зони, магазини, кафе тощо.

Завершення усіх проєктів – завдання №1, яке стоїть перед командою РІЕЛ, каже її керівник.

«А, відновивши роботи на усіх наших будмайданчиках у Львові та Києві, ми значно наблизили більшу частину новобудов до фінішу. Тож скоро будуть ще гарні новини», – додав він.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!