Мажоритарники округу №115 у Львові: факти, обіцянки, голосування

5457 2
Хто балотується у Львові на 115 виборчому окрузі? Що ці кандидати у народні депутати обіцяють Львову? Про це читайте в новому виборчому спецпроекті Tvoemisto.tv «Мажоритарники Львова: факти, обіцянки, голосування».

Читати спецпроект «Мажоритарники Львова: факти, обіцянки, голосування»Голосувати за кандидатів округу №115.

На парламентських виборах 2014 року на одномандатному виборчому окрузі №115 у Львові балотується 9 кандидатів у народні депутати. Округ охоплює Сихівський район та частину Личаківського. Тут зареєстровано майже 171 тис. виборців.

Кандидати в окрузі: Зеновій Бермес, Іван Васюник, Юрій Вуй, Данило Дерега, Дмитро Добродомов, Євгеній Перепічка, Володимир Ропяк, Андрій Сорокін, Павло Філіпов.

У межах проекту Tvoemisto.tv розповідає львів’янам про те, хто претендує на їх голоси, яке політичне минуле у цих людей і на що вони обіцяють звернути увагу, потрапивши до нового парламенту.

Аналізуючи коментарі експертів та політологів, ми виокремили у кожному з округів кілька найрейтинговіших кандидатів або ж тих, хто активно веде свою виборчу кампанію. Відтак, ми попросили їх назвати три завдання, що стосуються Львова загалом або їх округу зокрема, які вони бачать перед собою, потрапивши у парламент.

Ми наголошуємо, що вибірка тих, до кого ми звернулись по коментарі – суб’єктивна, а відтак обіцяємо оприлюднити позицію й інших кандидатів, які захочуть нам її надати. Ще одна особливість проекту в тому, що наші читачі зможуть не лише дізнатися про кожного з кандидатів, але й взяти участь в онлайн-голосуванні за того, хто викликає найбільшу симпатію чи довіру.

Читайте також: Tvoemisto.tv запустило проект про обіцянки мажоритарників Львова

 

Читайте також:
23 Жовтня, 2014 12:57
Бочковський Петро Люди Януковича купили ЗІК, ще пів року тому, тепер Добродомов працює на недобитків Партії Регіонів, які перейменували себе в Опозиційний Блок!
7 Жовтня, 2014 17:33
прокоп Люди то повний капець,сама москальня,як я прочитав прізвища,то мені аж недобре зробилося...Це просто немислимо,в українському Львові і таке щось.Боже збав!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!