Мажоритарники округу №118 у Львові: факти, обіцянки, голосування

7073 0
Хто балотується у Львові на 118 виборчому окрузі? Що ці кандидати у народні депутати обіцяють Львову? Про це читайте в новому виборчому спецпроекті Tvoemisto.tv «Мажоритарники Львова: факти, обіцянки, голосування».

Читати спецпроект «Мажоритарники Львова: факти, обіцянки, голосування». Голосувати за кандидатів округу 118.

На парламентських виборах 2014 року на одномандатному виборчому окрузі №118 у Львові балотується 12 кандидатів у народні депутати. Округ охоплює частину Личаківського і Шевченківського районів Львова та Пустомитівський район Львівської області.

На окрузі балотуються Бутенко Сергій, Васьків Ігор, Галич Іван, Дубневич Богдан, Лабецький Олександр, Лубківський Данило, Мацях Олександр, Мудрий Ярослав, Нєкрасов Ігор, Середа Степан, Андрій Ткачук, Швець Ольга.

У межах проекту Tvoemisto.tv розповідає львів’янам про те, хто претендує на їх голоси, яке політичне минуле у цих людей і на що вони обіцяють звернути увагу, потрапивши до нового парламенту.

Аналізуючи коментарі експертів та політологів, ми виокремили у кожному з округів кілька найрейтинговіших кандидатів або ж тих, хто активно веде свою виборчу кампанію. Відтак, ми попросили їх назвати три завдання, що стосуються Львова загалом або їх округу зокрема, які вони бачать перед собою, потрапивши у парламент.

Ми наголошуємо, що вибірка тих, до кого ми звернулись по коментарі – суб’єктивна, а відтак обіцяємо оприлюднити позицію й інших кандидатів, які захочуть нам її надати. Ще одна особливість проекту в тому, що наші читачі зможуть не лише дізнатися про кожного з кандидатів, але й взяти участь в онлайн-голосуванні за того, хто викликає найбільшу симпатію чи довіру.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!