Політична реклама

Мед захищає організм від онкологічних і серцевих захворювань

1159 0
Мед давно вважається одним з найбільш корисних продуктів. Лікарі не даремно наполегливо рекомендують пацієнтам відмовитися від звичайного цукру на користь меду — унікального за кількістю корисних властивостей продукту.

Вчені рекомендують дорослій людині з‘їдати по 60-100 грамів меду на добу за 4-6 прийомів, дитяча норма — удвічі менше. І для цього є принаймні 7 вагомих причин, - пише видання "ВКурсе".

1. Мед захищає організм від онкологічних і серцевих захворювань завдяки вмісту в ньому харчовим антиоксидантам — флавоноїдам.

2. У народній медицині мед називають найкращим другом шлунка, так як він допомагає при виразці шлунка і дванадцятипалої кишки, гастритах і інших захворюваннях ШКТ.

3. Мед обов’язково варто вживати при застуді як загальнозміцнюючий засіб, розчиняючи його в молоці або змішуючи з лимонним соком.

4. За допомогою меду ви зможете підтримувати нормальний рівень цукру в крові, тому що в ньому практично в рівних кількостях містяться фруктоза і глюкоза. Це робить мед ідеальним продуктом для печінки.

5. Мед допомагає боротися зі старінням організму і бореться з шкірними захворюваннями.

6. Мед є чудовим природним пробіотиком, поліпшує травлення за рахунок шести видів лактобацил, що містяться в ньому і чотирьох видів біфідобактерій.

7. До всіх інших своїх достоїнств мед ще й рятує від депресії. Приймайте мед вранці, і синдром хронічної втоми вам не загрожує!

Це далеко не повний список корисних властивостей цього незвичайного продукту. Між тим, не варто забувати, що мед досить рідко, але все-таки може викликати алергічні реакції, так як пилок у складі меду — дуже сильний алерген, зустрічі з яким потрібно уникати.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!