Медаліст Олімпійських ігор отримає квартиру у Львові

2928 0
Львів’янин Тарас Міщук, каноїст, бронзовий призер Ігор XXХI Олімпіади в Ріо-де-Жанейро отримає двокімнатну квартиру.
фото: sportobzor.com.ua, www.ufk.lviv.ua, finance.bigmir.net

фото: sportobzor.com.ua, www.ufk.lviv.ua, finance.bigmir.net

Частину коштів на помешкання виділить на сесіях обласна і міська ради. Є домовленість з забудовниками, щоб це була хороша квартира, щоб співпадала ціна і якість, і щоб у вересні ця процедура була завершена, – інформує прес-служба Львівської міської ради. Також міський голова нагородив олімпійця почесною відзнакою – «Золотим Гербом міста Львова». А тренеру і Голові федерації – вручив монети ім. Короля Данила Галицького.

Довідка. Бронзового призера Ігор XXХI Олімпіади в Ріо-де-Жанейро каноїста Тараса Міщука визнали найкращим спортсменом Львівщини за підсумками спортивного серпня. Кандидатуру спортсмена одноголосним рішенням підтримали усі члени колегії управління фізичної культури і спорту Львівської обласної державної адміністрації та члени виконкому відділення НОК України у Львівській області. Таке визнання 21-річний львівський весляр заслужив за здобуття у парі з Дмитром Янчуком бронзової медалі Олімпійських ігор в Ріо у каное-двійці на дистанції 1000 метрів. Тренером відомого спортсмена є заслужений тренер України Роман Бундза.

Читайте також: Весляр зі Львова виборов «золото» на чемпіонаті Європи

Тарас Міщук народився 22 липня 1995 року у місті Дубно Рівненської області. Випускник Львівського училища фізичної культури 2015 року; студент Львівського державного університету фізичної культури. Чемпіон Європи та бронзовий призер чемпіонату світу у парі з Дмитром Янчуком.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!