Медіа-хаб «Твоє місто» запрошує провести Великдень разом онлайн

2828 0
Під час карантину створюємо віртуальний «Гай».
Tvoemisto.tv

Tvoemisto.tv

У неділю, 19 квітня, о 16:00 на фейсбук-сторінці, YouTube-каналі та веб-сайті медіа-хабу «Твоє місто» відбудеться відеомарафон наживо «Онлайн Великдень з Твої містом».

У прямому ефірі зберуться посередництвом онлайн-комунікації львівські родини із своїх карантинних святкових помешкань, музиканти, які співатимуть гаївки, та представники духовенства, які пригадають як починалась традиція гаївок в Україні.

«Давня традиція львів’ян і гостей міста після святкової літургії та сніданку за родинним столом водити гаївки у музеї «Шевченківський гай» цьогоріч стала неможливою. Але ми, як медіа, наближене до громади Львова, хочемо у цей великий день допомогти усім відчути той особливий дух спільноти і традицій, що панує у Гаю кожного року на свято Воскресіння Христового, створивши своєрідний віртуальний «Гай», щоб усі могли солідарно привітати одні одних зі святом», – говорить директор медіа-хабу «Твоє місто» Тарас Яценко.

Читайте також: Особливий Великдень-2020. Усе, що стосується святкування цьогоріч і трохи спогадів

Водночас, це буде добра нагода привітати один одного з Великоднем. Тож ми запрошуємо усіх долучатись до цього ефіру і залишати в коментарях під трансляцією ефіру наживо свої фотографії та відео з «карантинного» святкування Великодня. Дрес-код – вишиванка і позитивний настрій.

До зустрічі в неділю о 16.00!


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!