Медичне обладнання для Львівщини закуповуватимуть у Німеччині

2143 0
Вже найближчим часом німецька компанія доправить обладнання для медичних закладів області на понад 4 млн євро.
фото: healthcare.siemens.com

фото: healthcare.siemens.com

У четвер, 22 грудня, департамент охорони здоров’я Львівської ОДА підписав угоду із компанією Siemens HealthCare GmbH (Німеччина) про постачання медичного обладнання до медзакладів Львівської області. Про це повідомила в.о. директора департаменту охорони здоров’я Львівської облдержадміністрації Ірина Микичак

За словами Ірини Микичак, відповідно до укладених угод у заклади охорони здоров'я Львівщини, найближчим часом буде поставлено обладнання КТ, ОФЕКТ КТ, флюорограф та С-арка, цифрові мамографи та УЗД апарати на загальну суму 4 млн євро.

Читайте також: Львівщина отримає понад 60 млн грн для боротьби із раком

Зазначимо, що підписання  угоди відбулось у рамках реалізації спільного зі Світовим банком проекту МОЗ України «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей» субпроекту «Онкопревенція та впровадження ефективних протипухлинних технологій у Львівській області».

Нагадаємо, електронний реєстр лікарів і пацієнтів запрацює за 2 місяці. 

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!