Медичні та освітні заклади Львова поки не просили увімкнути опалення

1550 0
Школи, дитсадки та лікарні можуть звертатися до міської влади з проханням подати тепло ще до початку опалювального сезону за умови зниження температури.

Керівники освітніх та медичних закладів Львова поки що не зверталися до міської влади з проханням увімкнути опалення, розповіла Tvoemisto.tv директорка департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Ірина Маруняк.

«Наразі таких звернень у міськраду ще не надходило», – сказала вона.

За словами Ірини Маруняк, розпорядження про початок опалювального сезону у Львові ще не підписане. Чиновниця пояснила, що згідно із законом, опалювальний сезон можна розпочинати, якщо упродовж трьох діб температура повітря буде нижчою за 8 градусів Цельсія.

Однак медичні та освітні заклади можуть звертатися до міської влади з проханням про подачу тепла до конкретного закладу у разі зниження температури до початку опалювального сезону.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!