Медичну допомогу в Україні готові надавати понад 500 іноземних медиків

1243 0
Бажання приїхати до України та разом з українськими лікарями допомагати постраждалим виявили чимало лікарів, медсестер та парамедиків з різних країн.
Фото: ООС

Фото: ООС

Понад 500 іноземних медичних працівників готові надавати медичну допомогу в Україні. Саме така кількість лікарів зареєструвалися через реєстраційну форму, що була опублікована на сайті Міністерства охорони здоров'я України, повідомляє МОЗ.

Читайте також: «НАТО боїться третьої світової війни, яка вже почалася». Українська активістка дорікнула прем’єру Британії

Виявили бажання приїхати до України та разом з українськими лікарями допомагати постраждалим лікарі, медичні сестри та парамедики з країн Європейського Союзу, Великої Британії, Швейцарії, Туреччини, Азербайджану, Ізраїлю, США, Канади, Австралії, Нової Зеландії, Південної Африки, Індії, Йорданії, Бразилії та інших країн. Усі вони

Реєстрація і надалі залишається відкритою для всіх медичних працівників з дружніх країн. Детальніше, як можна зареєструватись, а також номери телефонів національних координаторів тут.

Нагадаємо, до України вже прибули перші з 16 тисяч іноземних добровольців для боротьби з окупаційними військами РФ.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!