Медикам, які задіяні до боротьби з вірусом на Львівщині, виплатять подвійну зарплату

1838 0
Кошти у розмірі одного посадового окладу мають надійти до кінця тижня.
Фото: Dyvys.info

Фото: Dyvys.info

На Львівщині медикам, задіяним до надання медичної допомоги через поширення коронавірусу, виплатять нагороду у розмірі одного посадового окладу. Про це повідомив на брифінгу голова ЛОДА Максим Козицький.

Читайте також: Медикам на час карантину доплачуватимуть 200% від зарплати

«Ми із обласною радою дійшли рішення щодо додаткового нагородження у межах одного окладу лікарів, які задіяні у наданні медичної допомоги. Кошти перерахують лікарям екстреної допомоги, обласної інфекційної лікарні, госпіталю у Винниках та Центру легеневого здоров’я», – повідомив Максим Козицький.

Як уточнив заступник голови ЛОДА Іван Собко, ці кошти виділять окрім 200% премії з державного бюджету. «8-ма лікарня мала б бути пропремійована за кошти міського бюджету м. Львова»,  – додав Іван Собко.

Також, за його словами, до кінця дня в адміністрації напрацюють механізм доїзду на роботу медиків та спеціалістів, так як регулярні рейси між містами області скасовані.

Читайте також: Від сьогодні у Львові не курсуватимуть приміські маршрутки

Нагдаємо, що карантин в Україні віднесено до форс-мажорних обставин. Медики протягом двох тижнів мають отримати доплати, як і інші працівники, задіяні до боротьби з поширенням інфекційного захворювання в Україні. Розмір доплати становитиме 200% від зарплати на період карантину.

 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!