Медиків Івана Гайду та Василя Савенка пропонують посмертно нагородити лікарською медаллю

2032 0
Українське лікарське товариство у Львові представить їх до нагороди.
Фото: Андрій Садовий

Фото: Андрій Садовий

Українське лікарське товариство у Львові представить до нагороди медаллю Всеукраїнського лікарського товариства «За працю та звитягу» померлих унаслідок коронавірусу медиків Івана Гайду та Василя Савенка. Про це повідомляє пресслужба УЛТ.

Читайте також: Працювала до останнього. У пам'ять про керівницю міського лабцентру Галину Михальчук

Обидвоє медиків були членами УЛТ. Полковник Іван Гайда був військовим лікарем, очолював Військово-медичний клінічний центр Західного регіону, лікар вищої категорії. Помер 18 червня у віці 58 років унаслідок коронавірусної хвороби.

Василь Савенко був керівником Центру первинної медико-санітарної допомоги Старосамбірського району та членом Українського лікарського товариства у Львові.  Він помер 1 серпня через ускладнення унаслідок інфікування коронавірусом.

Нагадаємо, Tvoemisto.tv розпочало цикл матеріалів «У пам'ять про медиків», аби вшанувати лікарів, фельдшерів та медсестер, які померли від коронавірусу. Пропонуємо із цих матеріалів дізнатись більше про Івана Гайду та Василя Савенка.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!